Camping Am Niemetal vlag

Camping Am Niemetal Harz gebergte Duitsland

Tent huren camping Duitsland Harz gebergte

Boeken camping Am Niemetal Duitsland

Huur uw bungalowtent op camping Am Niemetal vanaf €29 per nacht

Camping Am Niemetal ligt nabij het Harz gebergte. De camping ligt in een dal waar het riviertje de Nieme door stroomt. De Nieme zorgt voor veel waterpret op de camping. Wie bouwt de grootste dam?

Het sanitair gebouw is onlangs gerenoveerd. Douchen werkt zonder munten en toiletpapier is aanwezig. Elke avond staat Marinus voor u klaar om een regionaal bier te tappen in het café of op het terras. In het restaurant op de camping kunt u altijd aanschuiven voor een schnitzel met frites.

Camping Am Niemetal is een gemoedelijke niet al te grote camping. Voor de kinderen worden er in het hoogseizoen spelletjes georganiseerd. Er is een speciaal veld met een grote animatietent. In het hoogseizoen kunt u meedoen met gezamenlijke BBQ of braadworst bakken op het kampvuur. Elke ochtend staat Titia klaar met warm afgebakken broodjes.

Onze tenten staan op een vlonder aan de bosrand afgeschermd met een coniferen heg. Vanaf de camping kunt u meerdere wandelingen starten. Het dorpje Dransfeld ligt op 10 minuten rijden vanaf de camping. Voor dagelijkse boodschappen is er een Lidl en een Rewe supermarkt.

Am Niemetal ligt op rijafstand van de Steden Gottingen, Kassel en Hannoversch Munden. Deze Steden zijn een bezoek meer dan waard. De Wilhelmshohe in Kassel staat op de Wereld Erfgoed lijst. Dit park omvat een paleis, burcht en een uniek waterspektakel. Deze ‘waterglijbaan’ start bovenop de heuvel bij het grote Hercules beeld. Het water wordt op een natuurlijke manier naar boven geleid. Het waterspektakel staat in verbinding met een meertje op een andere heuvel wat de nodige druk levert.