Camping Kostelec Tsjechische vlag

Camping Kostelec vakantie Tsjechie
Faciliteiten op camping Kostelec Tsjechie

Boeken camping Kostelec Bungalowtent

Huur uw ingerichte bungalowtent op camping Kostelec vanaf €29 per nacht

Camping Kostelec, gelegen in de heuvels temidden van natuur ligt het dorpje Kostelec. Onze bungalowtenten staan op een terras en bieden een schitterend uitzicht op de beboste heuvels en landerijen. De tenten staan op houten vlonders zodat u geen last heeft vocht, koude of ongedierte.  Uw huurtent staat op ongeveer 150 m2 grond. Genoeg plaats voor een auto en een bijzettentje.

Camping Kostelec ligt naast de gerestaureerde authentieke boerderij. In de gerenoveerde schuur zit het sanitairgebouw. De oude gewelven en balken ziet u hier nog terug.

Op de binnenplaats van de boerderij bevindt zich het zwembad, restaurant en jeugdhonk. Tevens is er in de kelder van de boerderij een gezellige bar. Voor de kinderen wordt er veel georganiseerd. Te denken valt aan knutselen voor de kleintjes en mini survivals en viswedstrijden voor de ouderen. Ook worden er voetbalwedstrijden georganiseerd.

Ook zin in een voetbal wedstrijd tegen het Tsjechisch team van Kostelec? Momenteel zijn ze nog steeds onverslaanbaar. Wekelijks worden er barbecues en avond wandelingen verzorgd. Een kampeervakantie op Camping Kostelec is een schitterende uitvalsbasis om Hluboka nad Vltavou te bezoeken, een van de mooiste kastelen van Tsjechië! Unesco stad Cesky Krumlov ligt op 45 reisminuten, een must see.

Toeristische informatie camping Kostelec

Op 13 km afstand van de camping ligt het middeleeuwse kasteel Hluboka. Dit is één van de mooiste en rijkste kastelen van Tsjechie. Het middeleeuwse karakter is in de 17 eeuw vervangen voor een ‘Winsor castle’ look. De bewoners van het kasteel hebben in de 13e eeuw gevochten tegen de Turken en gewonnen. Dit heeft geleid tot een luguber familiewapen; het hoofd van een Turkse strijder gespietst op een speer met een raaf die de ogen uitpikt. Dit wapen is overal in verwerkt, deurklink, tapijten, lampen en schilderijen.

In een klein dorpje op steenworp afstand heeft een verzamelaar van oude voertuigen een museum aan huis, aanrader.
Natuurlijk is er veel meer te bezoeken, klik op de foto’s voor een impressie.