Camping Fontana

Zwembad camping Fontana Tsjechie

Kan de vakantie voor 2021 niet doorgaan door Corona dan wordt uw betaling teruggestort!

Camping Fontana Tsjechie

Boeken camping Horejany Bungalowtent 
Boeken Lodge Fontana

Camping Fontana ligt in een bosrijke omgeving aan een meer. Voor de kinderen is er een aangelegd zandstrand om te spelen. Naast zwemmen is het ook mogelijk te vissen op forel en karper. Er is plek genoeg om een rustig stukje te vinden.

Camping Fontana heeft een modern en keurig sanitairgebouw. Douchen werkt zonder munten. De camping beschikt over een mooi zwembad met een glijbaan van maar liefst 42 meter. Voor de kleintjes is er een peuterbad. Dagelijks wordt er wat georganiseerd voor de kinderen in het hoogzeizoen van 6 juli tot 1 september. Voor de jongsten knutselen in de ochtend en in de middag en avond sport en spel voor jong en oud. De oudere jeugd heeft een eigen jeugdhonk met airhockey, tafelvoetbal en een pooltafel, hiervoor hoeft niet te worden betaald.

Op de camping is een bistro. Het terras is boven het meer gesitueerd, erg gezellig. Hier kunt u ‘s avonds eten maar ook een drankje nuttigen. De camping beschikt ook over een snackbar. U kunt hier natuurlijk eten maar ook bestellen om het mee te nemen naar uw tent. In de ochtend staan er verse broodjes voor u klaar.

Onze tenten staan op een ruime plaats met eigen parkeergelegenheid. Alle tenten staan op een vlonder waardoor u altijd droog staat. Op de camping mag u bij de tent een kampvuur maken. Elke tent heeft een eigen water aftappunt. Naast onze mooie bungalowtenten hebben we ook een grote lodge tent te huur. Voor meer informatie over de inboedel van de tent klikt u hier.

Op 2 km afstand van de camping ligt het dorp Pokatky. Hier kunt u de eerste boodschappen doen bij de buurtsuper en er zijn twee restaurants. Jindrichuv Hradec is de dichtstbijzijnde grote stad op een klein half uur rijden. Hier vindt u meerdere grote supermarkten.

In de omgeving is veel te zien en te ontdekken. Wat u zeker niet mag missen is Unesco Telc, kasteel Jindrichuv Hradek en het bloedrode slot Cervena Lhota. Onderstaand een aantal foto’s van wat er zoal in de omgeving te zien is. Voor meer informatie over de omgeving kunt u een mail sturen met de vragen naar onze toeristische brochure.

Tent huren Tsjechie Tentfactory