Corona virus

Momenteel bevinden we ons in een uitzonderlijke periode. Het Coronavirus (COVID-19) heeft zich inmiddels in heel Europa verspreid.

Vragen omtrent Corona virus en uw vakantie naar Tsjechie

Kan mijn vakantie naar Tsjechie doorgaan?

Onze aangeboden vakanties zijn van juni tot september. Het is op dit moment niet te zeggen of het virus tegen die tijd gestopt is. Vooralsnog gaan wij ervan uit dat de geplande vakantie door kan gaan tenzij het RIVM en/ of de Tsjechische overheid aangeeft dat het niet mogelijk is of afgeraden wordt.

Is het mogelijk mijn vakantie te annuleren?

Deze bijzondere omstandigheden heeft de Reisbranche er toe doen besluiten een voucher aan te bieden voor het door u betaalde bedrag. Deze voucher kan ingezet worden voor een huurtent binnen ons aanbod voor de maanden juni, juli en augustus in 2021. De voucher is geldig tot 01-06-2021. Wordt uw vakantie geannuleerd dan ontvangt u automatisch een voucher per mail.

Is Tsjechie een veilig land i.v.m. Corona?

In Tsjechie is het Coronavirus ook geconstateerd. Momenteel (20 maart) zijn de grenzen gesloten, is men verplicht tot dragen van mondkapje in de openbare ruimte en wordt er gewinkeld op speciale tijden voor bepaalde leeftijdsgroepen. In Tsjechië is de gezondheidszorg vergelijkbaar met Nederland. Waarbij in Nederland meer gecentraliseerd wordt, zijn er in Tsjechië meer kleine ziekenhuizen. Ook in de nabijheid van de aangeboden huurtenten op de campings.