Corona virus

Momenteel bevinden we ons in een uitzonderlijke periode. Het Coronavirus (COVID-19) heeft zich inmiddels in heel Europa verspreid.

Vragen omtrent Corona virus en uw vakantie naar Tsjechie

Kan mijn vakantie naar Tsjechie doorgaan?

Onze aangeboden vakanties zijn van juni tot september. Het is op dit moment niet te zeggen of het virus tegen die tijd gestopt is. Vooralsnog gaan wij ervan uit dat de geplande vakantie door kan gaan tenzij het RIVM en/ of de Tsjechische overheid aangeeft dat het niet mogelijk is of afgeraden wordt.

Is het mogelijk mijn vakantie te annuleren?

Deze bijzondere omstandigheden heeft de Reisbranche er toe doen besluiten een voucher aan te bieden voor het door u betaalde bedrag. Deze voucher kan ingezet worden voor een huurtent binnen ons aanbod voor de maanden juni, juli en augustus in 2021 of 2022. Wordt uw vakantie geannuleerd dan ontvangt u automatisch een voucher per mail.

Is Tsjechie een veilig land i.v.m. Corona?

In Tsjechie is het Coronavirus ook geconstateerd. Momenteel (24 mei) zijn de grenzen gesloten, is men verplicht tot dragen van mondkapje in de openbare ruimte en wordt er gewinkeld op speciale tijden voor bepaalde leeftijdsgroepen. Horeca in Tsjechie gaat weer open. In juni gaan grenzen weer open met omringende landen, helaas zitten Nederland en Belgie hier niet bij.

  • grens is gesloten (24 mei)
  • mogelijk gaan campings open op 25 mei
  • dragen van mondkapje is verplicht in openbare ruimte
  • grenzen gaan in juni open voor direct omringende landen

Onze vakanties voor de maand juni zijn geannuleerd. Gasten voor de maand juni hebben hieromtrent een mail ontvangen. Heeft u deze niet gelezen dan zit dit mogelijk in uw ‘spambox’. U kunt ons altijd bellen of mailen.

Op 15 juni nemen wij een beslissing of uw vakantie kan doorgaan. Dit zal gebaseerd zijn op het op:

  • of de grenzen open zijn
  • wij genoeg tijd hebben om uw tent te kunnen opbouwen
  • het aantal annuleringen
  • wordt het een leuke vakantie m.b.t. de mogelijke beperkingen