Corona virus

Momenteel bevinden we ons in een uitzonderlijke periode. Het Coronavirus (COVID-19) heeft zich inmiddels in heel Europa verspreid.

Vragen omtrent Corona virus en uw vakantie naar Tsjechie

Kan mijn vakantie naar Tsjechie doorgaan?

De Tsjechische grens gaat per 15 juni open voor Nederland. Helaas blijft de grens op dit moment gesloten voor onze Belgische gasten. Zij kunnen eventueel komen met een negatieve Corona test.

Is het mogelijk mijn vakantie te annuleren?

Deze bijzondere omstandigheden heeft de Reisbranche er toe doen besluiten een voucher aan te bieden voor het door u betaalde bedrag. Deze voucher kan ingezet worden voor een huurtent binnen ons aanbod voor de maanden juni, juli en augustus in 2021 of 2022. Wordt uw vakantie geannuleerd dan ontvangt u automatisch een voucher per mail.

Is Tsjechie een veilig land i.v.m. Corona?

In Tsjechië zijn ongeveer 300 mensen overleden aan Corona. In vergelijk met Nederland en België is dat heel weinig. Omdat het virus op een later moment uitbrak dan bij ons hebben zij strenge maatregelen getroffen.

Vanaf 15 juni gaan de grenzen voor Nederland open! De beperkingen in Tsjechie zijn minimaal. Kastelen en andere attracties zijn weer open. Restaurants en terrasjes zijn normaal toegankelijk. Neem wel een mondkapje mee voor openbaar vervoer en restaurant. Natuurlijk gaat deze af tijdens het eten. Vanaf 1 juli is het mondkapje niet meer verplicht.

Wij gaan vanaf 22 juni een aantal tenten opbouwen. Er zijn veel annuleringen geweest, geheel begrijpelijk. Daarom wordt een beperkt aantal tenten opgebouwd.