AVG

Bungalowtent camping Chvalsiny Tsjechie

Algemene Verordening Gegevensbescherming Tentfactory

Bedrijfsgegevens

Naam: Tentfactory

Bedrijfsvorm: VOF met twee firmanten

KvK nummer: 01118825

Adres: Aukemastraat 28 Roden

Telefoon: 0639786410 of 0507850096

Email: info@tentfactory.nl

Welke gegevens verzamelen wij

Tentfactory verzameld naam, adres, telefoonnummer en email van klanten die een vakantie boeken.

 Reden verzamelen gegevens

Het email adres wordt gebruikt voor het verzenden van een factuur, bevestiging en voucher. Het telefoonnummer wordt gebruikt bij calamiteiten waarbij wij of de klant zo snel mogelijk van informatie moet worden voorzien. Het woonadres wordt gebruikt bij geen contact mogelijk via email of telefoon.

Waar Bewaren we de gegevens

Deze gegevens worden bewaard op een externe harde schijf en bij een clouddienst. Tevens worden de gegevens gelogd in een online reserveringssysteem van uwboeking.com. Met deze partij hebben wij verwerkingsovereenkomst volgens AVG.

Termijn bewaring gegevens

De gegevens worden bewaard totdat de klant zich afmeld. Afmelden kan via email of telefoon.

Wie heeft inzage in deze gegevens

De twee werkzame firmanten bij Tentfactory hebben inzage in de gegevens van de klant. Uwboeking.com heeft met Tentfactory een verwerkingsovereenkomst AVG hun taak is een digitale omgeving bieden waar de klant de gegevens kan invoeren. Zij gebruiken de persoonsgegevens van onze klant niet. Onze tenten worden beheerd door de campinghouder. Met hen kan een naam en telefoonnummer gedeeld worden bij verlate aankomst van de klant. Hiervoor wordt door Tentfactory eerst toestemming gevraagd aan de klant.

Dataverlies

Een datalek kan voorkomen bij een hack van een clouddienst, emailserver of bij uwboeking.com of verlies van een externe harde schijf en laptop. Dataverlies wordt gedocumenteerd.

Beveiliging

Wij werken samen met een hostingbedrijf welke de digitale gegevens goed beveiligd. Harde schijf en laptop zijn voorzien van een wachtwoord. Het kantoor is voorzien van camera bewaking.