Huurvoorwaarden Tentfactory

Vakantie Ceske Budejovice Tsjechie

Huur condities Tentfactory

Reserveren / betalen

1. Boeken bij Tentfactory kan zowel digitaal, telefonisch als schriftelijk.

2. Bij Tentfactoy is het mogelijk om op elke gewenste dag aan te komen en te vertrekken in het voor- en na-seizoen. In het hoogseizoen is het mogelijk op de woensdag of zaterdag aan te komen of te vertrekken.

3. Na reservering ontvangt u van ons de factuur. Op de factuur staat vermeld welk bedrag verschuldigd is aan Tentfactory. Na betaling ontvangt u van ons een voucher.

4. Bij eerder vertrek of latere aankomst op het vakantieadres vindt geen restitutie plaats van de boekingsgelden.

5. Na reservering dient binnen twee weken 35% van de reissom overgemaakt te zijn. Het resterende bedrag dient acht weken voor aankomst op de rekening overgemaakt worden.

6. Bij reserveren binnen 8 weken voor aankomst dient het gehele bedrag direct overgemaakt te worden.

7. Bij nalatigheid van betaling heeft Tentfactory het recht de vakantie te annuleren en eventueel extra gemaakte kosten te verhalen op de aanmelder.

8. Tentfactory vraagt geen borg voor de geboden accommodatie. Eventuele schades kunnen verhaald worden op de klant.

9. Wijzigingen in de samenstelling van het aantal personen, auto’s en huisdieren minimaal 2 weken voor aankomst melden. Bij niet gewijzigde samenstellingen wordt dit op de camping alsnog in rekening gebracht.

10. Onze bungalow- en tunneltenten zijn ingericht voor maximaal 5 personen, waaronder maximaal 4 volwassenen. Het is mogelijk een eigen bijzettentje mee te nemen voor een 6e persoon.

11. Huisdieren zijn toegestaan. U moet zelf zorg dragen voor de slaapplek van de hond in de vorm van een mand of een bench.

Annuleren

1. Wij raden aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

2. Annuleren is kosteloos binnen 14 dagen na reservering. Reserveringen binnen 14 dagen voor aankomst zijn 24 uur na boeking kosteloos opzegbaar.

3. Bij annulering 12 weken voor aankomstdatum wordt 25% van de reissom in rekening gebracht.

4. Bij annulering tussen twaalf en zes weken voor aankomstdatum wordt 50% van de reissom in rekening gebracht.

5. Bij annulering tussen zes en twee weken voor aankomstdatum wordt 75% van de reissom in rekening gebracht.

6. Bij annulering vanaf twee weken voor de aankomstdatum dient de gehele reissom betaald te worden.

7. Tentfactory heeft het recht om de reservering te annuleren bij overmacht. Hierbij kan gedacht worden aan extreme weersomstandigheden en uitbraak besmettelijke ziekten. Tentfactory regelt waar mogelijk vervangende accommodatie.

Aansprakelijkheid

1. Tentfactory kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade door weersomstandigheden. Mocht het gebodene niet meer voldoen dan zal Tentfactory waar mogelijk vervangende accommodatie regelen.

2. Tentfactory kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel berokkend aan of door gebruikers van de via Tentfactory geboden accommodatie, hoe deze schade of dit letsel ook is ontstaan. Deelname aan activiteiten, georganiseerd op of door de camping, geschieden geheel voor eigen risico.

3. Schade aan de accommodatie door nalatigheid wordt verhaald op de gebruiker.

4. Tentfactory is gerechtigd om bij overlast of hinder de gebruiker te verwijderen uit de accommodatie.

Privacy Statement

Tentfactory gaat zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Deze worden niet verstrekt aan derden of gebruikt voor andere doeleinden dan u te informeren over uw geboekte reis.

Tentfactory verstuurt nieuwsbrieven aan haar klanten mits deze dat hebben aangegeven. Het opzeggen van de nieuwsbrief kan middels een mail naar info@tentfactory.nl

Tot slot

Het kan voorkomen dat bepaalde activiteiten alleen plaatsvinden in het hoogseizoen, te denken valt aan animatie.

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Een ieder viert dit op zijn manier maar doe dit met in acht neming van de geldende regels op de camping en in het land. Houd rekening met uw buren aangezien u op een camping dicht op elkaar leeft.