Contact

Tentfactory in 2005

Over Tentfactory

Tsjechië fans in hart en nieren! Graag willen wij u laten zien waarom Tsjechië een schitterend vakantieland is. De cultuur, natuur en actie hebben ons tot liefhebbers van het land gemaakt.

Sinds 2005 zijn wij actief in Tsjechië met verhuur van luxe tenten op de betere campings. We staan bekend als een betrouwbare en betrokken organisatie. Alle medewerkers van Tentfacory en de campings zullen hun uiterste best doen om van uw vakantie een fantastische tijd te maken. Om deze reden worden elk jaar de campings met de grootste zorg geselecteerd. De campings bieden schoon en goed sanitair, Nederlands vermaak voor het hele gezin, zwemwater en veel mogelijkheden tot bijzondere uitstapjes. Bovendien worden de campings hoog gewaardeerd door de ANWB en op Zoover.

Alle beschreven bezienswaardigheden zijn door onszelf bezocht. Veel foto’s op de site zijn door onszelf gemaakt of verkregen door de campings. Mocht u iets specifiek willen bezoeken, op wandelvakantie, vissen, kastelentocht of een vakantie vol actie, vraag ons gerust naar meer informatie wij vertellen u er graag over.

Wist u dat de tunneltenten in eigen huis gemaakt worden. Het enige wat wij uitbesteden is het verzinken van het frame. Mocht u een keer langs willen komen in ons naaiatelier dan bent u van harte welkom.

Onze huurtenten zijn ook te reserveren via SGR en Calamiteitenfonds aangesloten reisbureau Tsjechoreizen.
Tsjechoreizen
Wij wensen samen met onze medewerkers iedereen een fijne vakantie!

Contactgegevens

Tentfactory

Aukemastraat 28 9301 CL Roden

Duinkerkenstraat 26 8723 BR Groningen

(+31) 06 – 397 86 410
Tentfactory

info@tentfactory.nl
johannes@tentfactory.nl

KvK nummer: 01118825
IBAN nummer: NL03ABNA0421554746
BIC nummer: ABNANL2A