Camping Vidlak

Vlot bouwen op camping Vidlak Tsjechie

Faciliteiten camping Vidlak Tsjechie

Boeken camping Vidlak Tunneltent 

10% korting op Tunneltent Vidlak

Camping Vidlak ligt aan een zwem meer. Vanaf de camping starten meerdere wandel en fietswegen. Voor mountainbikers is er een directe route in de naastgelegen heuvels.

De tunneltent staat op een ruime plek van minimaal 150 m2 en vlakbij het sanitair. Voor uw tent heeft u een eigen kampvuurplaats.

De camping ligt tussen drie mooie steden die u kunt bezoeken. Jihlava (een oude zilverstad) , het stadje Telc wat onder UNESCO-erfgoed valt (een “must” om te zien) en de stad Trebic die eveneens UNESCO erfgoed bezit; de Joodse wijk, begraafplaats en Basiliek

Het grote huis op de camping is vroeger in opdracht van de “Partij Bonzen” gebouwd, het is het centrale ontmoetingspunt. Hier vindt u een “gastenhuiskamer” met terras waar u van een kop koffie kan genieten of ‘s ochtends uw verse broodje kan halen. De sanitairruimte is zeer netjes en bevindt zich in het grote huis.

Wifi op de camping is gratis en kan gebruikt worden op het terras of in de huiskamer. Uw kinderen zullen zich niet vervelen. Zwemmen in het meer of een vlot bouwen. Op de camping wordt regelmatig een spel georganiseerd.

Toeristische informatie camping Vidlak

Camping Vidlak ligt op rijafstand van 3 UNESCO monumenten. De dichtstbijzijnde is het stadje Telc. De huizen aan het plein zijn allemaal beschilderd in vrolijke kleuren. Net als Cesky Krumlov is dit stadje meer dan een bezoek waard. Op een klein uur rijden ligt een schitterend stervormig kerkje. De legende vertelt dat na het verdrinken van een heilige er een kroon met 5 sterren verscheen. Alles in dit kerkje is vermenigvuldigd met 5. Natuurlijk zijn er veel meer steden en kastelen die wachten op uw komst, hieronder een fotografisch overzicht.

Camping Tsjechie Tentfactory