Camping Chvalsiny

Camping_Chvalsiny
Faciliteiten camping Chvalsiny Tsjechie

Boeken camping Chvalsiny Tunneltent

Boeken camping Chvalsiny Bungalowtent

10% korting op Bungalowtent Chvalsiny.

Camping Chvalsiny  ligt in het zuiden van Tsjechie in de bedding van de berg Klet. Vanaf de camping loopt u zo de berg op. Onze huurtenten staan op de mooiste plaatsen. Dichtbij het sanitair en het zwembad. De plaatsen waar onze bungalowtenten staan zijn ongekend groot, minimaal 200 m2. De luxe Tunneltenten staan op een apart veld met minimaal 250 m2 ruimte.

Camping Chvalsiny heeft een net sanitairgebouw. Voor verkoeling op warme dagen is er een groot zwembad. Uniek aan het zwembad is dat het op een natuurlijke manier gezuiverd wordt, er komt geen chloor aan te pas. In het restaurant op de camping kunt u naast uw broodje in de ochtend een warme dis bekomen. Een avond samen met de kinderen een eigen pizza maken of forel roken.

Vissen kan in de vijver op de camping maar ook in het nabij gelegen meer. Beide zitten vol met karper en snoekbaars. Meer dan 20 vangen per dag is geen unicum. Voor de kinderen is er veel vermaak. De animatie is dagelijks en er wordt veel georganiseerd. Te denken valt aan theater, knutselen, tafeltennis toernooi, talentenjacht en broodjes bakken boven het kampvuur. Op de camping is een filmzaal. In deze zaal worden ook playback shows, talentenjachten en andere festiviteiten georganiseerd.

Het gezellige dorpje Chvalsiny ligt op loopafstand en heeft twee restaurants. Tevens zijn hier drie kleine supermarkten. Op de zijwand van de aangrenzende heuvel heeft de jeugd zijn eigen kampvuur plek, ze hebben een mooi uitzicht over de camping en het dorp. Een kampeervakantie op camping Chvalsiny is een uitstekende uitvalsbasis voor het bezoeken van Unesco Cesky Krumlov (10 km afstand).

Toeristische informatie Chvalsiny

Camping Chvalsiny ligt op 8 km afstand van het pittoreske UNESCO stadje Cesky Krumlov. De naam van het stadje betekent Tsjechische kromming wat slaat op de rivier de Vltava die als een kromme lus door de stad loopt. Het is een must om deze rivier af te gaan met een raft. Er zijn op de route een 6 tal dammen ingebouwd die u moet bedwingen. Meer dan genoeg kans dat u een nat pak gaat behalen.
Het stadje zelf heeft het op één na grootste kasteel van Tsjechie. Er zijn 4 rondleidingen. Wat u zeker moet doen is een wandeling maken door gangen van het kasteel. Ook de tuin bovenop de berg is een wandeling of pick-nick waard.
Er is natuurlijk veel meer in de buurt van de camping. De onderstaande foto’s geven een impressie.

Huurtenten Tsjechie Tentfactory